Sociální a zdravotní pojištění : úvod do problematiky - Vančurová, Alena; Klazar, Stanislav (ASPI, 2005)
Předkládaná učebnice poskytuje ucelený přehled z oblasti sociálního pojištění v České republice. Autoři se pokusili zpřístupnit poměrně náročnou problematiku sociálního pojištění odborné veřejnosti a pojmout pojistné sociálního pojištění jako celek a upozornit na shodná řešení i rozdíly v jednotlivých subsystémech.
Vzdělávání a certifikace účetních
Keywords: zdravotní pojištění; právo, zákonodárství; zákonodárství jako téma; Accounting; pojišťovnictví; Insurance, Health; sociální péče; Legislation as Topic; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; účetnictví; Social Welfare