Practical radiotherapy planning - Dobbs, Jane; Barrett, Ann; Ash, Daniel (Edward Arnold, 1999)
The publication focuses on methods of computer-assisted radiotherapy planning. Intended for professional public.
Keywords: knihovnictví, informační věda a muzeologie; Radiotherapy Planning, Computer-Assisted; plánování radioterapie pomocí počítače; radiologie, nukleární medicína a zobrazovací metody; radioterapie; Radiotherapy