New headway English course : pre-intermediate student's book - Soars, John; Soars, Liz (Oxford University Press, 2002)
Nejužívanější učebnice pro středoškoláky a jazykové školy oceněná řadou cen, velmi úspěšná u studentů i učitelů. Kombinuje to nejlepší z tradičních metod s nejnovějšími vyučovacími postupy. Zcela nový design a ilustrace, všechny díly aktualizovány, zařazeny nové svěží texty, zajímavé materiály z autentických zdrojů. Zkrácení poslechů a čtení s větším důrazem na konverzační aktivity. Množství kopírovatelných materiálů včetně testů a Stop and Check sekce v učitelské příručce, která slouží učiteli k zopakování a konsolidaci probrané látky. Má doložku MŠMT.
Keywords: ANGLIČTINA; lingvistika, lékařská terminologie