-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Biosensors for food analysis
Edited by A. O. Scott
- Publikováno
- Cambridge : Royal Society of Chemistry, 2000
- Stránkování
- 200 s.
Jazyk angličtina Země Spojené státy americké
Knihovny.cz ISBN
0-85404-750-6
Reviews current status of research & commercial developments in this field. Brings food researchers in industry & the academic world up to date on biosensor technology, & identifies state of the art biosensor applications.
Vlastník | Detaily | Služby |
---|---|---|
Další knihovny | Detaily | Služby |
BOC020 | BOC020 Signatura 29809 |
- 000
- 00946nam 2200313 a 4500
- 001
- MED00145544
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20141219161536.0
- 008
- 040108s2000 xxu eng||
- 009
- BK
- 020 __
- $a 0-85404-750-6 $q (váz.)
- 040 __
- $a ABA008 $b cze $e AACR2
- 041 0_
- $a eng
- 044 __
- $a xxu $c US
- 072 _7
- $x Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika $a 577 $2 konspekt $7 sk135921
- 080 __
- $a 612.39 $2 h
- 080 __
- $a 613.2 $2 h
- 080 __
- $a 577 $2 h
- 080 __
- $a 576.32/.36 $2 h
- 245 00
- $a Biosensors for food analysis / $c Edited by A. O. Scott
- 260 __
- $a Cambridge : $b Royal Society of Chemistry, $c 2000
- 300 __
- $a 200 s.
- 650 07
- $a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $2 mednas $7 nlk20040148352
- 650 07
- $a biochemie $2 mednas $7 nlk20040147080
- 700 1_
- $a Scott, A. O. $4 edt $7 _gn020036561
- 990 __
- $a 20040109 $b ABA008
- 991 __
- $a 20050527 $b ABA008
- BAS __
- $a SKM $a 02 $a 26 $a 11