• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Biosensors for food analysis

Edited by A. O. Scott

Publikováno
Cambridge : Royal Society of Chemistry, 2000
Stránkování
200 s.

Jazyk angličtina Země Spojené státy americké

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/MED00145544
Odkazy

Knihovny.cz ISBN 0-85404-750-6

Reviews current status of research & commercial developments in this field. Brings food researchers in industry & the academic world up to date on biosensor technology, & identifies state of the art biosensor applications.

Vlastník Detaily Služby
Další knihovny Detaily Služby
BOC020 BOC020 Signatura 29809
000      
00946nam 2200313 a 4500
001      
MED00145544
003      
CZ-PrNML
005      
20141219161536.0
008      
040108s2000 xxu eng||
009      
BK
020    __
$a 0-85404-750-6 $q (váz.)
040    __
$a ABA008 $b cze $e AACR2
041    0_
$a eng
044    __
$a xxu $c US
072    _7
$x Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika $a 577 $2 konspekt $7 sk135921
080    __
$a 612.39 $2 h
080    __
$a 613.2 $2 h
080    __
$a 577 $2 h
080    __
$a 576.32/.36 $2 h
245    00
$a Biosensors for food analysis / $c Edited by A. O. Scott
260    __
$a Cambridge : $b Royal Society of Chemistry, $c 2000
300    __
$a 200 s.
650    07
$a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $2 mednas $7 nlk20040148352
650    07
$a biochemie $2 mednas $7 nlk20040147080
700    1_
$a Scott, A. O. $4 edt $7 _gn020036561
990    __
$a 20040109 $b ABA008
991    __
$a 20050527 $b ABA008
BAS    __
$a SKM $a 02 $a 26 $a 11