JSP - JavaServer Pages : podrobný průvodce - Burd, Barry A (Computer Press, 2003)
Kniha je rozdělena do čtyř částí. V první z nich se seznámíme se základy tvorby stránek JSP, jejich jednotlivých součástí a příkladů užití. Následující část je věnována objektům JavaBeans a jejich aplikacím. Třetí část pak přibližuje použití kódu v jazyce Java k aktualizaci databáze a k dotazům na data v ní. V poslední části je popsána konfigurace plnohodnotné webové aplikace a tvorba vlastních elementů JSP.
Keywords: knihovnictví, informační věda a muzeologie; WWW stránky; internet; Internet; WWW aplikace; JavaServer Pages