Dokonalý kód : umění programování a techniky tvorby software - McConnell, Steve (Computer Press, 2005)
Legendární kniha Code Complete v češtině! Jeden z největších světových bestsellerů počítačové literatury. Kniha, která z vás udělá lepšího programátora! Vytvářet kvalitní software vyžaduje mimo jiné znalost postupů jeho tvorby a vývoje. Jedna z nejuznávanějších knih světové počítačové literatury, Code Complete od Steveho McConnella, pomáhá vývojářům ve světě již druhé desetiletí zlepšovat styl, jakým píší programový kód – a vytvářet tak dokonalejší software! Český překlad druhého vydání, inovovaného a doplněného o nejmodernější novinky a zkušenosti na poli tvorby software vám pomůže dosáhnout v programování lepších výsledků. Vaše práce bude navíc rychlejší a efektivnější, a vyhnete se spoustě běžných i méně zřetelných chyb, jichž se programátoři při vývoji softwaru dopouštějí.
Keywords: Software; knihovnictví, informační věda a muzeologie; software; programovací jazyk; Software Design; Programming Languages; navrhování softwaru