Materia medica homeopatických léků - Phatak, S. R (Elfa, 2004)
Přehled a popis homeopatických léků, jejich vlastnosti a účinky. Navzájem se doplňuje s titulem Stručné repertorium homeopatické léčby.
Keywords: Homeopathy; materia medica; farmakopea homeopatická jako téma; homeopatie; Materia Medica; alternativní lékařství; Pharmacopoeias, Homeopathic as Topic