Stručné repertorium homeopatické léčby - Phatak, S. R (Elfa, 2004)
Užitečná pomůcka, která má usnadnit předepsání léku, všechny symptomy jsou řazeny abecedně. Navzájem se doplňuje s titulem Materia Medica homeopatických léků.
Keywords: homeopatie; Utilization Review; Homeopathy; přehled využívání; alternativní lékařství