Vojenská epidemiologie : dezinfekce, sterilizace a dekontaminace : sterilizace a dezinfekce v AČR, velká a malá přístrojová technika používaná v AČR, dekontaminace a dezinfekce při použití B-agens, dekontaminace za mimořádných situací : učební text pro vysokoškolskou výuku - Šindelář, Roman; Hartmanová, Marie; Chlíbek, Roman (Univerzita obrany, 2006)
Skripta popisují techniku sterilizace a dezinfekce používanou v současné době v armádě České republiky.
Učební texty Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Hradci Králové ; sv. 343
Keywords: Military Medicine; sterilizace; Sterilization; epidemiologické metody; dekontaminace; dezinfekce; vojenské lékařství; Epidemiologic Methods; Disinfection; epidemiologie; Decontamination