JAVA: servlety a stránky JSP - Hall, Marty (Neocortex, 2001)
Praktický návod pro použití platformy Java pro webově orientované aplikace a dynamické webové stránky. Podrobný návod pro použití klíčových technologií, jako jsou JDBC, sledování sezení (sessions), HTTP 1.1 komunikace, Java beans, aplety, trvalé spoje, generované obrázky,... Stovky plně přenositelných, podrobně zdokumentovaných a profesionálních příkladů. On-line přístup ke všem zdrojovým kódům volně dostupným pro neomezené použití. Ověřené strategie pro optimalizaci výkonu servletů a JSP.
Keywords: servlety; knihovnictví, informační věda a muzeologie; programovací jazyk; Programming Languages; JavaServer Pages; WWW stránky