Kukuřice, rýže, jáhly, pohanka : teplé a studené pokrmy, pečivo, deserty - Čermáková, Mária; Černá, Olga (Nakladatelství Pavla Momčilová, 1999)
Než začnete vařit se dozvíte něco o uvedených potravinách, rady a nápady pro mladé hospodyňky a jaká je základní příprava obilovin. V receptáři najdete recepty na polévky a zavářky, kaše a placky, pokrmy studené i teplé.
Sešity zdravé výživy ; sv. 14
Keywords: Food, Organic; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Edible Grain; Zea mays; biopotraviny; kukuřice setá; zájmy a záliby; jedlá semena