Příběh o Sunnym : - Všetička, Jan; Vrzal, Vratislav; Balasundaram, Pramila (Sekce Downův syndrom / SPMP ČR, 2006)
Příběh indického dítěte s Downovým syndromem určený rodičům dětí se stejným postižením i veřejnosti. V 2. části jsou základní informace o nemoci.
Keywords: Downův syndrom; genetika, lékařská genetika; Down Syndrome; zdravotně postižení; Congenital, Hereditary, and Neonatal Diseases and Abnormalities; chromozomální poruchy; Chromosome Disorders; vrozené, dědičné a novorozenecké nemoci a abnormality