Chrupavka kolena - Višňa, Petr; Hart, Radek (Maxdorf, 2006)
Závažná poškození chrupavky kolena představují stále nedořešenou kapitolu současné traumatologie a ortopedie. Zvláště negativní dopad na funkci kloubu mají při vzniku v mladém věku. Snahou a cílem této knihy je sumarizovat současné možnosti a nejnovější trendy v oblasti chirurgie chrupavky kolenního kloubu. Celá publikace je zaměřena prakticky tak, aby mohla být východiskem a zároveň manuálem.
Jessenius
Keywords: nemoci chrupavky; ortopedie; Cartilage, Articular; kloubní chrupavka; kolenní kloub; Cartilage Diseases; Knee Joint