Oční lékařství - Rozsíval, Pavel (Galén, 2006)
Nová celostátní učebnice očního lékařství se dostává do rukou posluchačů medicíny po téměř 20 letech od druhého vydání dosud používané stručné učebnice. Je zpracována moderně, s dostatkem barevných obrázků nezbytných pro pochopení textu, její úprava dovoluje čtenáři, aby s ní mohl účelně pracovat., zdůrazňovány jsou souvislosti s dalšími oblastmi medicíny.
Keywords: oční nemoci; Ophthalmology; oftalmologie; Eye Diseases