Péče o pleť a vlasy - Finsterlová, Marie (Grada, 2006)
Kosmetika nás láká odnepaměti. Je nejen součástí osobní hygieny každého z nás, ale děláme si jí radost sami sobě i svým blízkým. Správné používání kosmetických přípravků je však do určité míry umění. Vezměme si tedy spolu s MUDr. Marií Finsterlovou pomyslný nákupní košík a začněme si vybavovat svoji domácí „laboratoř“ krásy. Využijme jejích zkušeností praktické kožní lékařky, která se s touto problematikou dnes a denně zabývá a řeší aktuální problémy s pletí v kterémkoliv věku – od novorozeneckého období až po pleť zralou. Vyzkoušejte její „návod“, jak o svoji pokožku pečovat v každém věku, a předcházejte tak řadě kožních onemocnění.
Zdraví & životní styl
Keywords: Health Knowledge, Attitudes, Practice; celulitis; vlasy, chlupy; Phytotherapy; Hair; Cellulitis; dermatovenerologie; zdraví - znalosti, postoje, praxe; péče o kůži; Skin Care; fytoterapie; estetická medicína