Domácí lékař : nový velký průvodce - Hauser, Peter Joachim; Kolínská, Dagmar (Grada, 2006)
Kniha osvědčeného autora s originálním názvem „Neuer grosser Gesundheitskompass“ je určena všem, kteří dbají o své zdraví a zajímají se o nejnovější poznatky z oblasti zdraví, výživy a zvyšování kondice. Příznaky nemocí jsou podány v přehledných tabulkách, které zahrnují častá onemocnění, možné příčiny, způsob léčby a upozornění na stavy, kdy je nezbytné navštívit lékaře.
Keywords: Disease; Health; Wounds and Injuries; Therapeutics; nemoc; zdravotní výchova; lékařství; Terminology as Topic; zdraví; terminologie jako téma; First Aid; terapie; první pomoc; rány a poranění