Pracovní doba v praxi : problémy, otázky, odpovědi - Sládek, Václav (Grada, 2003)
Cílem knihy je poskytnout návod na řešení rozsáhlé problematiky pracovní doby a doby odpočinku a přispět k objasnění novelizovaných ustanovení o pracovní době z pohledu každodenní praxe.
Právo pro praxi
Keywords: Employment; zaměstnanost; práce; právo, zákonodárství; Work