Nezdařená terapie : nejhorší chyby z praxe předních současných psychoterapeutů - Kottler, Jeffrey A; Carlson, Jon; Müller, Ivo (Portál, 2006)
Po knize Mumie u jídelního stolu, v níž proslulí psychoterapeuti líčili své nejpozoruhodnější případy, oslovili autoři Kottler a Carlson znovu dvacet významných psychoterapeutů současnosti a tentokrát je vyzvali, aby vyprávěli o největších chybách, kterých se dopustili během své terapeutické praxe.
Keywords: chybná diagnóza; Diagnostic Errors; psychoterapie; Psychotherapeutic Processes; Psychotherapy; psychoterapeutické procesy