Ošetřovatelské diagnózy v NANDA doménách - Marečková, Jana (Grada, 2006)
Kniha je určena studentům ošetřovatelství na všech stupních i sestrám, které pracují s ošetřovatelskými plány.
Sestra
Keywords: Diagnosis, Differential; terminologie jako téma; mezinárodní klasifikace nemocí; diferenciální diagnóza; diagnostika; ošetřovatelská diagnóza; International Classification of Diseases; ošetřovatelství; Hospital Records; Nursing Records; Specialties, Nursing; Terminology as Topic; NANDA domény; obory ošetřovatelské; nemocniční záznamy; ošetřovatelské záznamy; Nursing Diagnosis