Očista tlustého střeva v domácích podmínkách - Ščadilov, Jevgenij Vladimirovič (Poznání, 2006)
E.V.Ščadilov patří v Rusku ke známým specialistům alternativní medicíny. Spojil objevy současné medicíny a biochemie s výsledky fytoterapie a východní medicíny. Z těchto základů vypracoval vysoce účinné metody očisty těla. Očista tlustého střeva – v domácích podmínkách - Evgenij Vladimi Ščadilov od nakladatelství v kategorii za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz Autor patří v Rusku ke známým specialistům alternativní medicíny. Spojil objevy současné medicíny a biochemie s výsledky fytoterapie a východní medicíny. Z těchto základů vypracoval vysoce účinné metody očisty těla. Ve svých knihách přináší ucelený soubor opatření, jež nám mohou cestu za zdravím ulehčit, a zároveň předkládá systém opatření, díky kterým nemusí nutně být nemoc naším nezbytným doprovodem na pouti života.
Recepty zdraví
Keywords: komplementární terapie; alternativní lékařství; vnitřní lékařství; Enterosorption; péče o sebe; gastroenterologie; tlusté střevo; Self Care; Intestine, Large; Complementary Therapies; enterosorpce