Nevylečiteľne chorí v súčasnosti : význam paliatívnej starostlivosti - Dobríková, Patricia (Spolok Svätého Vojtecha, 2005)
Kniha je určená pre potreby odborníkov, ale i laikov, ktorí sa stretávajú s nevyliečiteľne chorými a zomierajúcimi ľuďmi a poskýtnúť im základný prehľad. Jednotlivé kapitoly pomôžu objasniť niektoré otázky, ktoré sprevádzajú ťažkú chorobu, či proces...
Keywords: Palliative Care; ošetřovatelství; péče o umírající; Terminal Care; paliativní péče; lékařství