Epidemiologická studie chronického srdečního selhávání v České republice - Rosolová, Hana; Jandová, Růžena; Špinar, Jindřich (Iga MZ ČR, 2005)
Epidemiologicá studie srdečního selhání v ČR - prevalence srdečního selhání hospitalizovaných nemocných , posouzení úrovně diagnostiky a léčby srdečního selhávání Validizace klinické diagnostiky srdečního selhání za použití klinických, echokardiografických a biochemických ukazatelů (mozkový a atriový natriuretický peptid, katecholaminy) Určení prognózy srdečního selhání na podkladě klinických a některých laboratorních ukazatelů
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: rizikové faktory; kardiologie; Česká republika; Metabolic Diseases; biochemické jevy; Biochemical Phenomena; Epidemiologic Studies; diagnostické techniky kardiovaskulární; Czech Republic; Diagnostic Techniques, Cardiovascular; srdeční selhání; epidemiologické studie; Risk Factors; Heart Failure; metabolické nemoci