Nukleoly v krevních a leukemických buňkách během terminální diferenciace a maturace - Smetana, Karel (Iga MZ ČR, 2005)
Nukleoly během terminální maturace a programované buněčné smrti krevních buněk u leukemií a preleukemických stavů nemocných léčených i nelečených cytostatickou terapií.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Apoptosis; Preleukemia; organizátor jadérka; apoptóza; Nucleolus Organizer Region; Blood Cells; Maturation-Promoting Factor; biologie; faktor podporující zrání; krevní buňky; preleukemie; onkologie; leukemie; Leukemia; hematologie a transfuzní lékařství