Vliv způsobu odstranění leukocytů při přípravě trombocytárních koncentrátů na funkci destiček a jejich pro-koagulační aktivitu - Hrachovinová, Ingrid (Iga MZ ČR, 2006)
Sledování a vyhodnocení vlivu různého způsobu odstranění leukocytů z trombocytárních koncentrátů na funkci destiček a jejich pro-koagulační aktivitu.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Platelet Aggregation; leukocyty; Blood Coagulation; hemokoagulace; onkologie; Hematologic Tests; hematologie a transfuzní lékařství; Leukocytes; agregace trombocytů; hematologické testy