Prevence alergie u dětí alergických matek perorálním osídlením probiotickým kmenem E. coli po narození - Žádníková, Raja; Prokešová, Ludmila; Kocourková, Ingrid; Žižka, Jan; Tlaskalová, Helena; Straňák, Zbyněk (Iga MZ ČR, 2006)
Prevence vývoje alergických onemocnění perorálním osídlením střeva nepatogenním kmenem E,coli ( vakcina COLINFANT) po narození u dětí alergických matek. Sledování vývoje některých ukazatelů imunity u osídlených a kontrolních dětí.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: imunita; imunologické faktory; Pregnancy Complications; Escherichia coli Infections; Infant, Newborn; vakcíny proti Escherichia coli; infekce vyvolané Escherichia coli; infekční lékařství; Immunologic Factors; gynekologie a porodnictví; novorozenec; Immunity; komplikace těhotenství; perinatologie a neonatologie; Escherichia coli Vaccines; alergologie a imunologie