Přístupy k intenzifikaci nemocnic - Burian, Jan; Koška, Petr; Papeš, Zdeněk; Velebová, Zuzana (Iga MZ ČR, 2005)
Projekt chce hledat racionální algoritmy řízení fakultní menocnice na základě existujícíh ukazateků, ale orientující nemocnici k intenzifikaci jejích činností. Mají být nástrojem řížení i při probíhajícíh rozsáhlých změnách prostředí nemocnice. Projekt chce reagovat na měnící se budoucí podmínky a prostředí ekonomického vývoje společnosti a hledat s předstihem účinné algoritmy pro řízení nemocnice, podporující intenzifikaci jejích činností.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Hospitals; ekonomika nemocniční; veřejné zdravotnictví; nemocnice univerzitní; Hospitals, University; nemocnice; Economics, Hospital