Uzdrav sám sebe : využijte možností psychokybernetiky - Tepperwein, Kurt (NOXI, 2006)
Využijte možnosti psychokybernetiky, která vám pomůže rozvinout veškerou sílu osobnosti a zlepšit vaše výkony, zvýší schopnost koncentrace, posílí vůli, odstraní nervozitu a naučí vás ovládat své podvědomí.
Keywords: psychologie, klinická psychologie; alternativní lékařství; Depression; Self Medication; Codependency, Psychological; autosugesce; deprese; spoluzávislost; Phobic Disorders; fobie; Bionics; Autosuggestion; bionika; samoléčba