Terapie zrakového handicapu - Wiener, Pavel; Rucká, Renata (Institut rehabilitace zrakově postižených UK FHS, 2006)
Společenské chápání handicapu, reakce na závažnou změnu zdravotního stavu, specifika rehabilitace a hlavní doporučená pravidla dlouhodobého soužití.
Keywords: Education, Special; oftalmologie; Social Medicine; sociální lékařství; poruchy zraku; zrakově postižení; rehabilitační a fyzikální medicína; zdravotně postižení; Blindness; slepota; Persons with Visual Disabilities; speciální vzdělávání; Vision Disorders