Hovory s porodní bábou : rozhovor Jany Doležalové s registrovanou porodní asistentkou Ivanou Königsmarkovou - Doležalová, Jana; Königsmarková, Ivana (Argo, 2006)
Kniha nabízí pohled na těhotenství a porod prostřednictvím rozhovoru se známou porodní asistentkou Ivanou Konigsmarkovou, která třicet let pomáhá přivést děti na svět. Témata jsou řazena chronologicky od otěhotnění přes těhotenství k porodu a šestinedělí.
Keywords: gynekologie a porodnictví; porodní asistentky; porod doma; Nurse Midwives; Home Childbirth