Speciální psychiatrie - Bouček, Jaroslav (Univerzita Palackého, 2006)
V učebnici podává kolektiv autorů Kliniky psychiatrie a lékařské psychologie Lékařské fakulty Univerzity Palackého v Olomouci informace o psychiatrických poruchách tak, jak jsou řazeny v 10. revizi MKN.
Učebnice
Keywords: psychiatrie; Psychiatry