Proč i muži mají bradavky? - Leyner, Mark; Goldberg, Billy (Fragment, 2006)
Napadla vás někdy nějaká otázka, kterou jste se styděli položit? Pak se právě z této knihy dozvíte odpovědi na stovky takových otázek. Chtěli byste vědět, proč se muži ráno budí s erekcí? Kolik kalorií mají spermie? Proč jsou exkrementy hnědé? Je řada dalších věcí, na které byste se normálně zeptali až po třetím panáku. Nestyďte se, stačí nalistovat tu správnou stránku!
Keywords: sexuologie; lidské tělo; tradiční lékařství; hygiena; Sex; Hygiene; Medicine, Traditional; lékařství; Human Body; pohlaví