New Headway English course : elementary workbook with key - Soars, John; Soars, Liz (Oxford University Press, 2002)
Nejoblíbenější šestidílný kurz pro dospělé a mládež. Pracovní sešit s klíčem správných řešení
Keywords: ANGLIČTINA; lingvistika, lékařská terminologie