Poznej své zdraví z jazyka : jednoduchý návod k diagnostice pro každého, praktické rady a příklady z praxe, vysvětlující barevné obrázky, pálení jazyka, pálení v ústech ; Co prozradí čtyři prsty : co prozradí nehty, nástin možností celostního léčení některých dlouhodobých potíží - Zemek, Rudolf (ANAG, 2006)
Alternativní diagnostiky ve smyslu této knihy vycházejí ze základního předpokladu, že zdravotní poruchy se viditelně zobrazí na těle. Kniha přináší jednoduchý návod k diagnostice pro každého.
Zdraví jako životní filozofie
Keywords: diagnóza; tradiční čínská medicína; Complementary Therapies; Fingers; Diagnosis; Holistic Health; prsty ruky; jazyk; diagnostika; komplementární terapie; holistické zdraví; Medicine, Chinese Traditional; alternativní lékařství; Tongue