Endoskopický model tlakových poměrů v likvorovém prostoru mozku - Novák, Zdeněk; Kosorin, Karol; Nádvorník, Pavel; Chrastina, Jan; Říha, Ivo (Iga MZ ČR, 2006)
Smyslem projektu je dospět k výstižnému hydrodymanického modelu tlakových poměrů v likvorovém prostoru mozku při různých typech obstrukčního hydrocefalu.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Cerebrospinal Fluid Pressure; endoskopie; tlak mozkomíšního moku; hydrocefalus; Magnetic Resonance Imaging; Hydrocephalus; neurochirurgie; magnetická rezonanční tomografie; Neurosurgery; peroperační doba; Intraoperative Period; Endoscopy; neurologie