In-utero původ dětských akutních myeloidních leukemií - Zuna, Jan (Iga MZ ČR, 2006)
Cílem projektu je prokázat, že specifické leukemogenní změny postihují buňky již během nitroděložního vývoje a takto vzniklý pre-leukemický klon může v dětském věku vyvolat akutní myeloidní leukemii.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: genetické techniky; Gene Duplication; novorozenec; polymerázová řetězová reakce; perinatologie a neonatologie; Polymerase Chain Reaction; hematologie a transfuzní lékařství; techniky amplifikace nukleových kyselin; biologie; prenatální diagnóza; Leukemia, Myeloid; Infant, Newborn; Prenatal Diagnosis; histologie; duplikace genu; akutní myeloidní leukemie; Nucleic Acid Amplification Techniques; myeloidní leukemie; Genetic Techniques; Leukemia, Myeloid, Acute; onkologie