Regulace metabolizmu cukrů, tuků, bílkovin a aminokyselin - Holeček, Milan (Grada, 2006)
Učebnice, jejíž podstatnou část tvoří více než 120 barevných schémat, která umožňují pochopit danou problematiku. Kniha je určena jako doplňkový text na lékařských fakultách, ale i lékařům. Využít ji mohou i odborníci z oborů biologie, potravinářství apod.
Keywords: Metabolism; biochemické jevy; metabolismus sacharidů; Biochemistry; Carbohydrate Metabolism; Proteins; metabolismus; Biochemical Phenomena; zpětná vazba fyziologická; aminokyseliny; proteiny; Amino Acids; Feedback, Physiological; Fats; tuky; biochemie