Manželské etudy - Třeštíková, Helena; Třeštík, Michael (Nakladatelství Lidové noviny, 2006)
Knižní podoba velmi sledovaného dokumentárního seriálu ČT.
Keywords: manželství; manželský stav; Marital Status; Family Characteristics; Marriage; sociologie; charakteristiky rodiny; psychologie, klinická psychologie