Barevný atlas farmakologie - Lüllmann, Heinz; Mohr, Klaus; Hein, Lutz; Wirth, Jürgen (Grada, 2007)
Barevný atlas farmakologie - původním názvem \"\"Kapesní atlas farmakologie\"\", publikovaný ponejprv v Německu v roce 1990, - vyšel od té doby již v 15 jazycích. Je určen zejména studentům medicíny, farmacie a biologických věd jako základní přehled o farmakologii a slouží a pomůcka k jejímu zopakování. Mimoto může lékařům i lékárníkům pomoci \"\"jediným pohledem\"\" si oživit známé farmakologické vztahy. Knihu mohou využití ale i zdravotní sestry.
Keywords: Pharmacology; farmakologie; farmacie a farmakologie