Aktuální bioetické texty : Deklarace o eutanazii - Šipr, Květoslav; Mičo, Milan; Krumpolc, Eduard (Univerzita Palackého v Olomouci, 2005)
Bioetika je mladý vědní obor, který se zabývá etickými aspekty biomedicínského výzkumu, včetně aplikace jeho výsledků. Druhou část tvoří český překlad Deklarace o eutanazii Bona et iura z roku 1980. Neprodejné
Keywords: Ethics, Medical; lékařská etika; etika, bioetika, lékařská etika; eutanazie; Euthanasia