Strategické řízení zdravotnických zařízení - Souček, Zdeněk; Burian, Jan (Professional Publishing, 2006)
Každé zdravotnické zařízení musí mít představu o svém budoucím vývoji, musí mít svou strategii. Publikace špičkových odborníků konkrétně ukazuje postup a implementaci strategie ve zdravotnickém zařízení. text je doprovázen řadou praktických příkladů z oblasti zdravotnictví.
Keywords: zajištění kvality zdravotní péče; management, organizace a řízení zdravotnictví; Health Care Economics and Organizations; Hospital Administration; kvalita zdravotní péče; management lékařské praxe; Practice Management; ekonomika a organizace zdravotní péče; řízení nemocnice; veřejné zdravotnictví; řízení veřejného zdraví; Organization and Administration; organizace a řízení; Quality Assurance, Health Care; zdravotnická zařízení; Quality of Health Care; Health Facilities; Public Health Administration