Znaková zásoba českého znakového jazyka k rozšiřujícímu studiu surdopedie se zaměřením na znakový jazyk - Langer, Jiří; Ptáček, Václav; Dvořák, Karel (Univerzita Palackého, 2005)
Znaková zásoba českého znakového jazyka 1 a 2 k rozšiřujícímu studiu surdopedie se zaměřením na znakový jazyk. Součástí publikace jsou 2 výukové CD-ROMY.
Učebnice
Keywords: sluchově postižení; znaková řeč; zdravotně postižení; Sign Language; posunková komunikace; čeština; Education, Special; lingvistika, lékařská terminologie; speciální vzdělávání; Manual Communication; Persons with Hearing Disabilities