Rodinná encyklopedie zdraví : charakteristiky, příčiny, prevence a léčba nejčastějších poruch zdraví - Abrahams, Peter H (Ottovo nakladatelství, 2006)
S touto encyklopedií zdraví lépe poznáte svůj zdravotní stav a možnosti preventivní péče i případné léčby. Najdete v ní podrobné informace o nejčastějších onemocněních, srozumitelný popis charakteristických příznaků a projevů chorob umožňující včas odhalit začínající onemocnění a také návody na nejjednodušší a nejúčinnější prevenci před onemocněním. Vše je doplněno více než 500 barevnými fotografiemi.
Keywords: zdraví - znalosti, postoje, praxe; Health; Attitude to Health; klinický obraz nemoci; Disease Attributes; rodinné lékařství; zdraví rodiny; zdraví; Family Practice; postoj ke zdraví; lékařství; Disease; Health Knowledge, Attitudes, Practice; Family Health; nemoc