Kurs obchodního práva : právo cenných papírů - Kotásek, Josef; Pokorná, Jarmila; Raban, Přemysl (C.H. Beck, 2005)
Publikace poskytuje obecný výklad o cenných papírech a jejich klasifikaci. Obsahuje kapitoly o kapitálovém trhu, jeho struktuře a účastnících, podrobné výklady o jednotlivých cenných papírech v českém právu. Učebnici uzavírá detailní rozbor smluv o cenných papírech.
Beckovy právnické učebnice
Keywords: obchodní právo; právo, zákonodárství; Commerce; podnikání; Entrepreneurship; cenné papíry; zákonodárství jako téma; kapitálové trhy; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; Legislation as Topic; obchod; obchodní zákoník