Zdravá kuchyně našich babiček : chutně, zdravě, hospodárně - Momčilová, Pavla (Pavla Momčilová - Medica Publishing, 2000)
Pavla vaří a peče zdravě č.7 Recepty podle zdravé babičiny kuchyně.
Pavla vaří a peče zdravě ; č. 7
Sešity zdravé výživy ; sv. 25
Keywords: Food, Organic; vaření; Cooking; Menu Planning; jídelníček; biopotraviny; zájmy a záliby