Muže ani květinou-- : s dobrou radou doktora Plzáka - Pikartová, Táňa; Plzák, Miroslav (Motto, 2006)
Skutečné situace v soužití muže a ženy. Dr. Plzák odpovídá na otázky publicistky T. Pikartové. Vysvětluje a komentuje příčiny vzniku konfliktu a nachází jejich řešení.
Keywords: psychologie, klinická psychologie; Marriage; Interpersonal Relations; Men; ženy; Women; manželství; muži; sociologie; interpersonální vztahy