Cvičení po porodu : metoda CANTIENICA pro pevnou postavu a posílení pánevního dna - Cantieni, Benita (Computer Press, 2007)
Chcete navrátit svému tělu po těhotenství a po porodu jeho původní kondici? Chcete zpevnit svalstvo, odstranit různorodé potíže, napravit bolavá záda, zaujmout správné držení těla, zpevnit prsa a břicho? Cvičení pomocí metody CANTIENICA®, které nabízí tato kniha, vám zcela jistě pomůže. Kromě toho cvičení může přinést také řešení dlouhodobých potíží i lidem s onemocněním páteře, kloubními potížemi dolních končetin, či ženám s funkční ženskou neplodností. Velmi výrazně napomáhá také léčbě inkontinence.
Keywords: cantienica; porod; rehabilitační a fyzikální medicína; Physical Therapy Modalities; tělovýchovné lékařství; techniky cvičení a pohybu; gynekologie a porodnictví; techniky fyzikální terapie; Parturition; Exercise Movement Techniques; Rehabilitation; rehabilitace