Jak připravovat obiloviny, luštěniny, semena a ořechy - Jarolímková, Stanislava (MOTTO, 2007)
Průvodce světem celozrných obilovin, luštenin, ořechů a semen. Nabízí rady a zajímavosti týkající se třiceti druhů těchto plodin, které by neměly chybět ve vašem jídelníčku.
Keywords: jedlá semena; zemědělství a potravinářství; semena rostlinná; Cooking; vaření; Menu Planning; jídelníček; Edible Grain; zájmy a záliby; ořechy; Seeds; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Nuts; Fabaceae