Ako zlyháva terapeut : 50 spôsobov ako stratiť alebo poškodiť vašich pacientov - Schwartz, Bernard; Flowers, John V; Lazarus, Arnold A (Vydavateľstvo F, 2007)
Kniha Ako zlyháva terapeut je manuálom pre praktikujúcich psychoterapeutov a pre terapeutov, ktorí sú vo výcviku. Detailne rozoberá päťdesiat najrozšírenejších chýb, ktoré terapeuti robia a aj to ako sa im vyhnúť. Terapeuti sa naučia ako sa vyhnúť zlyhaniam, ako sú nerozpoznať vlastné limity, vykonávať nekompletné posúdenia, ignorovať vedu, poškodzovať vzťah s klientom, stanovovať nevhodné hranice, terapeutické vyhorenie a ďalšie. Je to veľmi hodnotný zdroj pre začiatočníkov a rovnako aj ostrieľaných terapeutov.
Keywords: chybná zdravotní péče; Psychotherapy; psychoterapie; Medical Errors