Novinky v pneumologii : pneumologie, ftizeologie, ošetřovatelství : sborník prací, vycházejících z příspěvků přednesených na XIII. kongresu České a Slovenské pneumologické a ftizeologické společnosti - Salajka, František; Paráková, Zdeňka; Prchalová, Eva (Nadační fond pro léčbu a výzkum plicních a přidružených onemocnění, 2006)
Sborník článků, dokumentující aktuální stav oboru.
Keywords: pneumologie; plicní nemoci; tuberkulóza; Pulmonary Medicine; pneumologie a ftizeologie; Tuberculosis; Lung Diseases