Hodnocení vlivů na zdraví - Health Impact Assessment (HIA) pro strategické hodnocení vlivů na životní prostředí (SEA) - Rychlíková, Eva (Státní zdravotní ústav, 2006)
Návrhy postupů pro strategické hodnocení vlivů na zdraví, jež je součástí širšího posuzování strategického vlivu na životní prostředí.
Keywords: životní prostředí a veřejné zdravotnictví; environmentální vědy; programy Healthy People; rizikové faktory; vystavení vlivu životního prostředí; Healthy People Programs; Risk Factors; veřejné zdravotnictví; podpora zdraví; Environment and Public Health; Environmental Exposure; Health Promotion